fbpx

Cursus Je Grenzen Verleggen

Merk je namelijk ook dat je wel probeert op te bouwen, maar dan toch telkens meer pijn krijgt, meer moe wordt en eigenlijk niet het idee hebt dat je vooruit gaat? Misschien zelfs achteruit gaat? Het verleggen van je grenzen, of wel opbouwen van je belastbaarheid, is een kunst. Eentje die ik echt goed geleerd heb in de afgelopen jaren door het werken met mensen met chronische pijn.

Wil jij ook weten:

  • Waar je startpunt eigenlijk ligt?
  • Welke stappen je nu precies moet zetten om echt je grezen te verleggen?
  • Iets in handen krijgen dat je op zo'n beetje alles wat je wilt opbouwen kunt toepassen?
  • Weten waar de valkuilen liggen?
  • Wat het betekent als je een terugval hebt en wat je dan kunt doen?
  • Hoe je meer kunt gaan doen met minder pijn?

Hoe zou het zijn wanneer je weer meer kunt doen? Wel dat stuk op de fiets kan fietsen of weer lekker stuk in het bos wandelen. Of simpelweg lager staan om een maaltijd klaar te maken? Aan het einde van de dag niet uitgeblust op de bank, maar nog energie om iets te doen? Bijvoorbeeld de kinderen een verhaaltje lezen op bed? Of een goed gesprek met een vriendin of je partner?

Wat zou je als eerste willen opbouwen? Waar zou je een grens willen verleggen?

Kies voor meer kunnen!

De cursus je grenzen verleggen legt je in detail uit hoe je dit kunt doen. Er zit een werkboek bij wat je door het proces heen helpt. En dat voor slechts €127,-! Wat zou het jou waard zijn wanneer je meer zou kunnen doen? Wanneer je minder beperkt wordt?