fbpx

Pijn bij bewegen?

Leer spanning los te laten in je lichaam door bewegen.

Wil je wel bewegen, maar weet je niet hoe of waar te beginnen omdat alles de pijn erger maakt?

“Movement is a medicine for creating change in a person's physical, emotional and mental states.”

Carol Welch

Wanneer je aanhoudende (chronische) pijn hebt, dan kan gaan bewegen een hele opgaaf zijn. Je moet van je therapeut allerlei oefeningen doen en je probeert bijvoorbeeld te wandelen of te zwemmen. Maar als je pech hebt dan levert het je vaak meer pijn op.

Zodra je ook maar iets te veel doet, wordt je voor je gevoel afgestraft. Het is ontzettend demotiverend en frustrerend. Misschien zegt je therapeut  (en ook jijzelf?) dat je gewoon moet doorbijten. Maar wet levert dat tot op heden op?

Mindful Movement

Mindful Movement is een online cursus van 4 weken waarin je mindful oefeningen leert doen. Elke oefening heeft een instructie en een video. Daarnaast zijn er vragen ter ondersteuning van het mindful bewegen. Met deze cursus leer je diverse oefeningen in diverse uitgangshoudingen. Je leert op het ritme van je ademhaling te bewegen en dat alles op jouw eigen tempo en mogelijkheden.

Schrijf je in voor de cursus Mindful Movement

Schrijf je nu in voor de cursus Mindful Movement van 4 weken en krijg direct toegang tot de cursus. Je leert meer over de achtergrond van Mindful Movement en je krijgt tips en adviezen met betrekking tot de oefeningen. De cursus bevat ook hele waardevolle informatie over veilig oefenen.

Inclusief 2 bonus oefeningen!

Aan het eind ben je in totaal 18 oefeningen rijker en weet je wat Mindful Movement inhoud, Je kunt gaan werken aan een manier van oefenen die beter past bij jou en minder jouw pijn doet oplaaien.

16 oefeningen

uitgebreide omschrijving

tips en adviezen

waardevolle informatie

8 weken toegang

video van elke oefening

Over Sjouke van Rossum

Sjouke van Rossum is al meer dan 10 jaar psychosomatisch fysiotherapeut gespecialiseerd in aanhoudende (chronische) pijn. Ze is werkzaam bij ParaMedisch Centrum Helix in Leersum, waarvan ze ook mede-eigenaar is. Door de jaren heen is ze blijven bij- en nascholen en heeft ze al veel mensen met aanhoudende pijn mogen helpen in de praktijk. Nu wil ze verder en meer mensen helpen via onder andere deze online cursus.

Haar missie is mensen met aanhoudende pijn helpen naar een leuker en zinvoller leven. Deze cursus is daar hopelijk voor veel mensen een mooie stap in!

Leer spanning los te laten in je lichaam door bewegen

Ervaar een prettige, veilige en verantwoorde manier van bewegen.

Mindful movement
4 weken

€ 77,-

  • gelijk beginnen
  • 8 weken toegang
  • 16 oefeningen
  • 2 bonus oefeningen
  • alles op jouw tempo